Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Актуальність газобалонного обладнання в 2019 році

Сьогодні ГБО є найбільш бажаним та ефективним обладнанням в автомобільній індустрії навіть після початку тотальної електрифікації транспортних засобів. Що приваблює автовласників у газі – по-перше це звичайна економія, яка виражається в менших затратах на паливо та ремонт автомобілів. Тож, давайте поглянемо на ГБО не тільки з точки зору перспектив у майбутньому а і у найближчі декілька років.

Газобалонне обладнання, або скорочено ГБО – це додаткове технологічне обладнання, яке дає змогу використовувати у якості палива газ. Зазвичай таке обладнання встановлюється на бензиновий двигун, але є випадки дооснащення дизельних моторів. Серед переліку газоподібного палива слід відмітити: стиснений газ (метан), зріджений газ (пропан-бутан). Відповідно до типу палива система газової установки має свої особливості та окремі елементи. На даний час в світі використовується цілих шість поколінь ГБО, але найчастіше можна зустріти сучасні установки починаючи з четвертого покоління.

Повний комплект ГБО складається з наступних елементів: електромагнітний газовий клапан, блок управління тиском, редуктор, дозатор, змішувач, електромагнітний бензиновий клапан, перемикач типу палива, манометр, трубопроводи та шланги, газовий балон.

Перше покоління ГБО мало досить цікаву схему роботи засновану на регулюванні тиску газової суміші, яка подавалася до карбюратора чи інжектору механічно. В другому поколінні, процес вприску газу було електрифіковано. За рахунок елктронного блоку управління, склад газової суміші був максимально ефективно розрахований, що давало набагато більше економії газу. В треттьому поколінні ГБО, датчики вмісту кисню у суміші працювють у парі з датчиком обертання колінчатого вала та враховує сигнал датчика положення дроселя. Таким чином, здійснюється індивідуальна подача газу через дозуючий пристрій до кожного з циліндрів двигуна.

З виходом четвертого покоління ГБО, відбувся деякий технологічний прорив у сфері дооснащення автомобілів газовим обладнанням, адже по-перше це обладнання стало набагато безпечнішим, а по-друге значно виросла ефективність роботи ГБО. В 4-му поколінні вже використовуються електромагнітні форсунки, які ще точніше дозують газову суміш. Керування роботою форсунок здійснюється за допомогою електронного блоку управління (ЕБУ). Завдяки ідеальному співвідношенню ціни та якості, саме четверте покоління ГБО користується попитом на ринку. Найкраща установка ГБО на спеціалізованому Інтернет ресурсі, де крім широкого вибору установок, Вам запропонують консультацію та встановлять найбільш підходяще обладнання. П҆ яте покоління ГБО відрізняється тим, що газова суміш подається у циліндри у рідкому стані, що дещо спростило конструкцію та додало переваг власникам автомобілів. Шосте покоління розроблено спеціально для двигунів, які працюють з прямим вприском пального. Також, такі двигуни можуть працювати лише на газу, бе використання бензину…

26.01.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Актуальність газобалонного обладнання в 2019 році

Політика конфіденційності